Естествеността. Истинските жени.

Днес се вдъхновяваме от истинските жени. Тези, които разчитат на това, че пътуват навътре в себе си, изследват света, обичат се, защото са успешни в професиите си, заради труда, който са положили и пътя, по който са избрали да вървят. Те са това, което са, заради талантите си и упоритостта, с която ги развиват и, защото се наслаждават на живота и му се възхищават непрекъснато. Това са те! Изследователки, таланти, красавици, успешни, добри хора, силни личности, интелигентни дами, майки, уверени, сияещи и най – вече ЕСТЕСТВЕНИ  МОМИЧЕТА, които ни вдъхновяват.

Yoana
Йоана – Маркетинг eксперт, Собственик на сватбен бутик “Jollie”

 

Tamara
Тамара – Хореограф на балет “Нова”

 

Sonya
Соня – Експерт по дигитален маркетинг

 

 

Stasi
Станимира – Музикант/Художник

 

Petya
Петя – Експерт “Администрация и информационно обслужване”

 

Nadjid
Наджие – Инженер – Мениджър

 

Мисията ни е да накараме, колкото се може повече момичета да не се обръщат към пластичната хирургия, освен ако това не се налага поради здравословен проблем. Този грешен шаблон, по който всички преправят естествени лица – несъразмерен малък нос на фона на главата, чип и, колкото  се може по- малко да стърчи напред, което е неестествена характеристика на носа – той е нос, за да си стърчи напред, констатираме ние с усмивка. Устата не е добре да е подута и огромна, а носът – дребен и мижав. Няма хармония в това, а красотата е хармония и баланс, който идва от вътрешния свят на жената.

Естествените жени имат чар, натурални, сладки са и секси с истинското си излъчване. Супер резултати във визията се постигат с декоративна козметика – лек грим, руж, блясък, от които лицето започва да грее още повече, хубав цвят червило, което кара устните да блестят, молив, който ги контурира. Външният вид е хубаво да се поддържа с правилните продукти, подходящи за съответния тип кожа на жената. Косите също можем да боядисваме за разнообразие или, за да уеднаквим цвета си, ако имаме вече бели такива. Всичко можем да правим по външния си вид, за да изразим себе си чрез него, но без игли и скалпели, молим. Защото това няма да доведе до нищо добро. Губят се мимиките на лицата, усмивките не са това, което са – естествени и истински. Дори да са от сърце, лицата стават, като стегнати и загубват изразителността си, която е красива.

А какво изразяваме, ако посегнем на лицата със скалпели и правим пластични операции ? Някой замислял ли се е? Какво по – точно? “Поправяме” това, че приличаме на родителите си визуално? Не харесваме себе си ли? Не мислим, че имаме други качества, освен лице и гърди ли? Залагаме на тях в живота си, за да успеем?

Нашето съвършенство се изразява в това, че всяка една от нас е уникална със собствена форма нос, устни и очи. Автентичността е красива във визията на една дама, а не направата на нос по шаблон или устните подути, правят дамата красива.

Красота и стил не идват от моделирано лице. Те идват от самочувствие, увереност, интелект, постижения. Нека никой не се заблуждава, че като се коригира лицето с операции – бори комплекси и става по – уверен и сигурен в себе си, а също така тогава почва да излъчва здравословно самочувствие.

Ако ние не работим върху духовното си израстване, не пътуваме навътре в себе си, ставаме за смях, защото се надуваме и перчим, заради визия (сплескан нос и подпухнала уста), също вдигаме самочувствие, заради огромен силиконов бюст с дълбоко деколте и започваме да си вярваме и плямпаме самонадеяно, а вътре в главата – НЯМА МИСЪЛ. Това е история по действителен случай.

 

#TS0804

Published by Ts0804

Don't be dramatic. It's unhealthy. Be brave. It's powerful.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: